Betalsätt

Hos Kallhällsbaden Vandrarhem Stockholm erbjuder vi dig ett stort antal betalsätt för att du så lätt som möjligt ska kunna betala för ditt boende. Vi strävar jämt efter att ge dig som vill bo hos oss bästa service och möjligheter, och därför tar vi emot ett stort antal betalsätt. Du kan bland annat betala med kontanter, betalkort, kreditkort och om du är företagare så erbjuder vi i vissa fall faktura.

Kontanter

Det är möjligt att betala med kontanter hos Kallhällsbaden Vandrarhem Stockholm för din bokning. Betalningen görs på plats hos oss vid ankomst. Om du vill ta ut kontanter så är det bästa att använda en bankomat i närheten av Kallhällsbaden Centrum.

Här nedan är en karta på var bankomat finns i anslutning till Kallhällsbaden Centrum.

Betalkort

Vi stöder betalning med betalkort från de flesta banker förutom American Express. Detta ger dig möjlighet till att betala med VISA eller MasterCard från de flesta banker och detta gör vi med vår kortterminal. Betalkort får du oftast utfärdat från din bank och pengarna dras direkt från ditt konto. Betalning sker i anslutning till ankomst när du startar din vistelse hos oss.

Kreditkort

Utöver ovanstående betalsätt erbjuder vi även betalning med kreditkort från de flesta kreditutgivarna i Sverige. Dessa utfärdas oftast som MasterCard eller VISA-kort och du får vanligast din transaktion på en faktura i slutet av månaden. Vid ankomst till Kallhällsbaden Vandrarhem sker denna betalning precis som med betalkort med vår kortterminal.