Långtidsboende från 9995 kr/månad

 

Att bo på ett vandrarhem en längre period är något som kan passa bra när man arbetar på annan ort eller söker boende. Det kan vara svårt att hitta boende i och runtom Stockholm vilket gör att det inte är alltför ovanligt att man söker sig till ett vandrarhem. Oavsett anledningen till att du söker långtidsboende så har vi lösningen. På Kallhällsbaden vandrarhem finns det fina nyrenoverade rum till bra priser. Samtliga rum har TV och du har tillgång till både wifi och tvättstuga. Här går det att utnyttja toaletter, dusch och nyrenoverat kök. Det är viktigt att följa de regler som finns uppsatta oavsett om man bor under en kort tid eller som långtidsboende. Kallhällsbadens vandrarhem ligger nära till Kallhäll centrum där det finns restauranger, butiker och möjligheter att snabbt ta sig till Stockholm central.

Bo lång tid på vandrarhem

Önskar du boende under en längre period ber vi er ringa oss eller mejla en förfrågan om detta. vara en När man bor lång tid på vandrarhem så fungerar det precis som om man bor ett kortare tag. Man lagar mat i ett gemensamt kök och kan boka och hyra tvättstuga när man behöver. Man måste följa de regler som finns för alla gäster.

Långtidsboende i skärgården

När man ska bo en längre tid på ett vandrarhem är det förstås väldigt tryggt och behagligt att välja ett boende som har en trevlig miljö och fina rum. När du bor på Kallhällsbaden vandrarhem kan du njuta av skärgården och lugna kvällar eftersom vandrarhemmet befinner sig i ett naturreservat där det inte finns några anslutande vägar. Detta innebär att man kan undvika trafik och störande ljud. På Kallhällsbaden vandrarhem kan du istället njuta av naturen och uppleva en fin utsikt över Mälaren. När du behöver ta dig till Stockholm central kan du med en kort promenad till Kallhäll centrum ta dig vidare med pendeltåg eller buss som endast tar ca 19 minuter. Kommunens parkering finns precis i anslutning till vandrarhemmet ifall du är bilburen.

FAQ

Får man bo hur länge som helst på Kallhällsbaden vandrarhem?

Det är beroende på hur det ser ut med tillgänglighet och sker i dialog med vandrarhemmet.

Vad kostar långtidsboende på Kallhällsbaden vandrarhem?

Vi har priser från 9995 kr/månad för enkelrum. Kontakta oss för övriga priser så försöker vi tillgodose ditt/ert behov av boende.

Får man ha besök i sitt rum på vandrarhemmet?

Ja, du får ta in besök på sitt rum under vissa tider. Man får inte ha personer som sover över i rummet. Om man ska flera personer i ett rum så tillkommer det en avgift. Vandrarhemmets regler gäller även för besökare.

Får man egen plats i kyl och frys när man bor på ett vandrarhem?

Ja, varje rum har egen hylla i kylskåpet och tillgång till frys. Det är viktigt att tömma och rengöra dessa innan sin avresedag. 

Hur fungerar det med städning och långtidsboende?

Vid långtidsboende i minst en månad ingår städning och byte av lakan och handduk en gång/vecka.

Hur betalar man för långtidsboende på vandrarhem?

Betalning sker i förskott. Godkända betalmedel är kort, swish eller kontant. Företag kan faktureras, även här gäller förslott. Kontakta oss för mer information kring hur vi sköter våra betalningar.