Trivselregler

Självhushåll/Eget ansvar

Du som gäst har ansvar för att rummet är i gott skick vid avresa och att sopor är slängda i de gemensamma sopkärlen eller papperskorgen på rummet  Rummet lämnas senast kl. 12:00 på avresedagen. Slutstädning görs av vandrarhemmet mot en kostnad av 125 kr.

I köket skall märkt kylskåpsfack (med rumsnummer) tömmas på livsmedel och rengöras. Övriga ytor i köket är ska också tömmas och rengöras.

Värdesaker och nycklar

Vandrarhemmet ansvarar inte för värdesaker eller privata tillhörigheter. Gästen ansvarar för utkvitterade vandrarhemsnycklar. Borttappad nyckel debiteras med 1000 kr/st. Det är inte tillåtet att kopiera nycklar. Bortglömda saker behålls högst i 30 dagar.

Gemensamma utrymmen

Toaletter, dusch, kök/pentry.

Tvättstuga – kostar 25 kr per tvätt inkl. tvättmedel. Tvättid mellan kl. 10:00-20:00. Tidsbokning gäller.

Trivsel

För allas trevnad skall det vara tyst mellan kl. 22:00-07:00.  I vandrarhemmet får endast inskrivna vandrarhemsgäster övernatta. Besökare är tillåtna mellan kl 10:00 till 21:00 som ska följa trivselreglerna.

Vid eventuell skadegörelse blir gästen ersättningsskyldig. Alla utrymmen är rökfria. Vid falskt brandlarm debiteras den ansvarige med 7000 kr. Vandrarhemmet har rätt att avvisa de gäster som stör lugn och ordning.

Sängkläder

Påslakan, underlakan, örngott och handduk ingår av hygienskäl i rumspriset . Det är inte tillåtet att använda sängen utan sängkläder. I förekommande fall krävs gästen på ersättning om 500 kr för tvätt/städning och sedan avvisas. Medtagna sängkläder måste visas upp för värden och bäddas ovanpå befintliga sängkläder

Receptionstider

Vi har öppet året runt. Receptionen är öppet vardagar mellan 14:00 – 18:00.

Övriga tider ring 08-583 583 15 eller +46 (0) 76 031 88 66.

Avvikelser kan förekomma beroende på säsong.

Incheckning och betalning

Vid förbokning av rum, bör incheckning ske från kl. 15:00 på ankomstdagen. Möjlighet finns att komma överens med värden om alternativ tid.

Betalning sker alltid i förskott eller vid ankomst. Preliminärbokningar betalas i förväg. Företagskunder som inte har avtal eller varit boende hos oss tidigare måste betala i förskott. Vi förbehåller oss rätten att säga upp hyresavtalet i förväg.

Avbeställning
Ingen avgift debiteras för resenärer som avbokar minst 48 timmar innan ankomst. 50 % av bokningsbeloppet debiteras för resenärer som avbokar mellan 48-24 timmar innan ankomst. Vid avbokning på incheckningsdagen debiteras 100 % av bokningsbeloppet, så även uteblivna ankomster. Om vandrarhemmet har haft särskilda kostnader i samband med er bokning får ni ersätta även dessa. Avvikelser kan förekomma, men då meddelar värden detta i samband med bokningen.

Måltider

Hos oss kan du alltid laga din mat i vårt nya kök och förvara dina varor på din egna hylla i någon av kylarna och frysarna ”Städa upp direkt efter dig” är ett måste hos oss.

Husdjur:

Husdjur är inte välkomna på vårt vandrarhem.

Barn: 

Barn under 12 år är endast välkomna hos oss under vår sommarsäsong och lov. Kontakta oss om ni önskar bo med barn. Barn under 18 år kan inte bo utan vuxet sällskap.